Op groepszakenreis naar de BIOFACH beurs

  • groepszakenreis
  • biofach

De BIOFACH beurs, editie 2023, was een succes.

Lees hier het verslag.

Meer info

De gepersonaliseerde groepszakenreis naar de BIOFACH beurs, editie 2023, was een succes. Zo’n 100 deelnemers, waarvan meer dan 30% West-Vlaamse ondernemers, kregen de kans om te netwerken met producenten en afnemers van biologische en organische levensmiddelen.

Op BIOFACH Nürnberg werden businesscontacten gelegd met nieuwe of reeds gekende bedrijven en leveranciers. Geen wonder, want met 2765 exposanten uit 95 landen en zo’n 36.000 bezoekers, maakte ’s werelds grootste vakbeurs voor biologische en organische voeding, drank en non-food producten, opnieuw zijn naam waar.

Exposanten uit de nationale en internationale sector van biologische levensmiddelen konden zowel ter plaatse als digitaal deelnemen aan talrijke infosessies. Deelnemers werden geïnspireerd door de nieuwste trends en innovaties uit de voedings- en drankindustrie. Topics zoals actuele marktontwikkelingen, heersende trends maar ook het politiek en juridisch kader, kwamen aan bod.

Tijdens het netwerken achteraf toonden de industriële spelers hun inventiviteit met verhelderende strategieën voor de toekomst.

De innovatiestand en vegancorner bleken the place to be om nieuwe ideeën op te doen en tendensen op te snuiven. Aanwezigen illustreerden hoe ze de toekomst zullen vormgeven en sloten zo aan bij de slogan Paving the Path van de vakbeurs.

Al met al een geslaagde eendagsreis, waarbij deelnemers zich in korte tijd konden verdiepen in de biomarkt.

Ook ontdekken hoe we je kunnen helpen met je investerings- of exportplannen? Neem contact met ons op via welcome@gatewaytoeurope.be.

Meer weten over het aanbod van Flanders Investment and Trade of Bioforum? Snuister door de powerpoints:

Of bekijk de voorbereidende webinar over de groepszakenreis.