Groepszakenreis Medfit

  • groepszakenreis
  • digital health

De Medfit-beurs is een onmisbaar evenement voor West-Vlaamse bedrijven en startups die actief zijn in de (digital) health-industrie.

Meer info

Ontdek de mogelijkheden van digitalisering in de gezondheidszorg op Medfit, hét toonaangevende evenement voor innovatie in medische technologie, diagnostiek en digitale gezondheid in Europa. Tijdens de beurs krijg je de kans om je internationale strategie verder te ontwikkelen, te netwerken met prominente spelers uit de industrie en innovaties uit eerste hand te ontdekken.

Ben je actief in de Health-sector? Klaar om ondergedompeld te worden in de nieuwste ontwikkelingen die de gezondheidszorg transformeren?

Vergezel ons dan op 10 en 11 oktober 2023 met een West-Vlaamse delegatie naar Medfit in Straatsburg. Hier kun je inspirerende sprekers horen, deelnemen aan boeiende paneldiscussies en de nieuwste technologische innovaties ontdekken.

Je deelname wordt zowel inhoudelijk, organisatorisch als financieel ondersteund door het partnerschap West Flanders, Gateway to Europe.

Schrijf je in voor 30/08 en zorg samen met ons voor een positieve impact op de toekomst van de medische sector!

Schrijf in

Praktisch:

  • Voor West-Vlaamse bedrijven en startups actief in Health.
  • Deelname aan de begeleide groepszakenreis is gratis en omvat transport, beursticket, catering tijdens de beurs, diner en reisbegeleiding. Overnachting is niet inbegrepen, maar je hotelreservatie gebeurt door POM West-Vlaanderen. Het hotel factureert rechtstreeks aan je bedrijf.
  • Begeleiding door Inge Taillieu (Cluster manager Digital Health) en Dominique Bogaert (Cluster developer Digital Health).
  • Het aantal plaatsen is beperkt. We hanteren het principe ‘first come first served’ bij inschrijving. Inschrijven is mogelijk tot 30/08. Vanuit de organisatie kunnen we het aantal deelnemers beperken tot één per onderneming.

Programma 10 oktober 2023

7.15u.

Verzamelen Station Brugge

7.25u.Vertrek naar Brussel-Zuid (aankomst 8.24u.)
8.43u.Vertrek TGV naar Straatsburg (aankomst 12.41u.)
12.50u.Transfer naar Medfit 2023
13.30u.Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan conferenties, pitchsessies of zelf vastgelegde one-on-onegesprekken.
18.15u.Deelname aan netwerkreceptie "Technomed Party" i.s.m. Flanders Invesment and Trade
20.15u.Vertrek naar hotel & diner

Programma 11 oktober 2023

8.30u.Uitchecken hotel en transfer naar Medfit 2023
9.00u.Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan conferenties, pitchsessies of zelf vastgelegde one-on-onegesprekken.
12.30u.Lunch
13.30u.Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan conferenties, pitchsessies of zelf vastgelegde one-on-onegesprekken.
15.00u.Verzamelen aan uitgang voor transfer naar station Straatsburg
16.19u.Vertrek TGV naar Brussel-Zuid (aankomst 20.47u)
21.08u.Vertrek naar station Brugge (aankomst 22.01u)


De minimis

West-Vlaamse ondernemingen (= een onderneming die minstens één vestigingsnummer heeft waarvan het adres in West-Vlaanderen gelegen is) kunnen genieten van de financiële voordelen die we aanbieden namens het partnerschap West Flanders Gateway to Europe in kader van het EFRO-project CONQUER.

Gezien de Europese Staatssteunwetgeving verbiedt dat de overheid met staatsmiddelen economische voordelen toekent aan specifieke ondernemingen, en de huidige activiteit wel degelijk een economisch voordeel betekent voor jouw onderneming, dien je voor deze activiteit in principe een marktconforme prijs die varieert tussen € 929 en € 1350 te betalen, naargelang je een startup/ beginnende kmo bent of een kmo ouder dan 5 jaar. Indien jouw onderneming over de laatste 3 boekjaren minder dan 200.000 euro overheidssteun (in principe minder dan 200.000 minus de waarde van de huidige activiteit) ontving onder het de minimisstelsel, kunnen wij deze activiteit gratis aanbieden aan jouw onderneming, mits ondertekening van een de minimisverklaring voor de waarde van deze activiteit.

De De minimisverordening is deze: Verordening (EU) nr.1407/2013 van de Commissie van 18 december 2013 betreffende de toepassing van de artikelen 107 en 108 van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie op de-minimissteun, OJ L352/1.

Deze De minimisverklaring word je asap bezorgd door POM West-Vlaanderen.

Je inschrijving is pas definitief na het tijdig bezorgen van een ingevulde en geldig ondertekende verklaring.
Meer webinars