Groepszakenreis BIOFACH 2023

  • voedings- en drankenindustrie
  • bio
  • groepszakenreis

Tijdens onze gepersonaliseerde groepszakenreis naar de BIOFACH beurs krijg je de kans om te netwerken met producenten en afnemers van biologische en organische levensmiddelen. Laat je inspireren door de nieuwste trends en innovaties uit de branche.

Meer info

BIOFACH Nürnberg is 's werelds grootste vakbeurs voor biologische en organische voeding, dranken en non-food producten. Exposanten uit de nationale en internationale sector van biologische levensmiddelen komen hier jaarlijks samen. Het is dé ontmoetingsplek om nieuwe toeleveranciers te ontdekken, afzetmarkten te verkennen en je te laten inspireren door de nieuwste trends.

Interesse om jouw gamma uit te breiden met een biologische lijn? Mee zijn met laatste nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de voedings- en drankindustrie?

Vergezel ons dan op op 16 februari op groepszakenreis met begeleid bezoekersprogramma naar de BIOFACH beurs. We maken voor jou een programma op maat, gericht op je specifieke noden en wensen. Op één dag krijg je zicht op de volledige biomarkt! Lees hier meer over de beurs en maak een selectie van interessante standhouders of seminaries. Raadpleeg de catalogus en selecteer producten die relevant zijn voor jou.

Je deelname wordt zowel inhoudelijk, organisatorisch als financieel ondersteund door het partnerschap West Flanders, Gateway to Europe, in samenwerking met Flanders Investement and Trade. Zo vergezel je ons gratis op de chartervlucht Antwerpen - Nürnberg - Antwerpen. Ook de bustransfer naar de beurs, catering tijdens de busrit en vlucht en je toegangsticket voor BIOFACH nemen we voor onze rekening. Advies over internationalisering en reisbegeleiding zit natuurlijk ook in het pakket.

Ontdek hier het volledige programma en jouw voordelen.

Interesse om deel te nemen? Inschrijven kan tot 29 januari 2023. Het aantal plaatsen is beperkt tot 25 deelnemers. We hanteren het first come, first served principe*.

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK


Praktisch:

  • Voor wie: West-Vlaamse bedrijven in de voedings- en drankenindustrie.
  • Datum: 16 februari 2023.
  • Locatie: Exhibition Centre Nürnberg, Karl-Schönleben-Straße, 90471 Nürnberg, Duitsland.
  • Vertrek: vanaf Luchthaven Antwerpen.
  • Inbegrepen: chartervlucht heen en terug, bustransfer, catering tijdens busrit en vlucht, toegangsticket beurs.
  • Na inschrijving ontvang je van ons een uitnodiging om deel te nemen aan een online informatiesessie. Met toelichting door Paul Verbeke (Bioforum) en Pascal Walrave (FIT). Ook kan je een gesprek met een adviseur van FIT inplannen. Lees hier meer.
  • De POM West-Vlaanderen organiseert met Europese steun activiteiten gericht op ondernemers. Meer info over een de-minimisverklaring vind je hier.
partners

* we laten één inschrijving per onderneming behorende tot de doelgroep toe.

Meer webinars