U bent een West-Vlaamse ondernemer met internationale ambities? Wees gerust: u staat er niet alleen voor. Organisaties als Flanders Investment & Trade (FIT) en het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) helpen u op weg met financiële steun. Hieronder vindt u een overzicht van de relevante subsidies. Hebt u een specifieke vraag? Samen gidsen wij u op weg!

Subsidies en financiering

Subsidies van FIT icon
Subsidies van FIT

Flanders Investment & Trade is hét aanspreekpunt voor internationaal ondernemen in Vlaanderen. Het agentschap biedt subsidies aan voor wie bijvoorbeeld wil exporteren vanuit onze regio. Voor meer info over de subsidies van FIT kan u terecht op hun website. U kan een subsidie aanvragen voor:

Subsidies van VLAIO icon
Subsidies van VLAIO

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen is het subsidieagentschap voor ondernemers in Vlaanderen. Het biedt ondersteuning voor opleiding, advies, investeringen en onderzoek en ontwikkeling.

Een specifieke vraag? icon
Wij gidsen u op weg!

Zoekt u advies op maat over welke subsidies voor u het verschil maken? Maak dan een afspraak via ons contactformulier. POM West-Vlaanderen, UNIZO West-Vlaanderen en Voka West-Vlaanderen voeren bedrijfsbezoeken uit bij kmo’s die actief zijn op de internationale markt. Of bij bedrijven die plannen in die richting hebben. Samen hebben wij heel wat ervaring met internationale projecten, en die delen we met uw bedrijf.