U overweegt om uw onderneming te internationaliseren en goederen of diensten te exporteren naar het buitenland? We staan u bij met info, begeleiding en advies. Vanuit onze ruime expertise met internationaal ondernemen helpen we u bij de opstart van uw businessplan. Hebt u een specifieke of sectorgerichte vraag? Maak dan een afspraak via ons contactformulier. Ook als u al actief bent op de internationale markt. Dankzij ons netwerk vinden we vast een pasklaar antwoord!

Info, begeleiding en advies

Documenten en tools voor internationale handel icon
Documenten en tools voor internationale handel

Een waaier aan documentatie en andere diensten in verband met internationale handel? Of eerder op zoek naar tools om buitenlandse businesspartners te vinden of een btw-nummer te controleren? Deze websites helpen u op weg:

Advies op maat icon
Advies op maat

Hebt u een probleem met een buitenlandse handelspartner? Is er een technische hapering in uw productieproces? Of zit u met een concrete vraag over internationaal ondernemen? Samen met onze partners geven we u advies op maat:

Producteisen in het buitenland icon
Producteisen in het buitenland

Als u producten wil exporteren, hou dan rekening met de producteisen in het land van bestemming. Het kan dat u uw producten moet aanpassen of diversifiëren in functie van de cultuur van de afzetmarkt. Hebt u hier vragen over?

Exportstrategie bepalen icon
Exportstrategie bepalen

Een goede strategie opstellen voor uw exportplannen is niet eenvoudig. Gelukkig staat uw bedrijf er niet alleen voor.