Trefdag Canadese aankopers meubel- en designsector

Op de trefdag maak je kennis met Canadese aankopers. De gelegenheid om je producten voor te stellen en je exportstrategie naar het Noord-Amerikaanse continent op punt te zetten.

Meer info

Flanders Investment & Trade nodigt in samenwerking met Fedustria en het Partnerschap West-Flanders, Gateway to Europe, 8 leidinggevende binnen- en buitenhuisarchitecten en aankopers uit van Vancouver, Toronto en Montreal. Ontmoet en overtuig bedrijven zoals ondermeer Avenue-design, Arcade Home, Cedar Springs en Unison over jouw (design-)producten. Geïnteresseerd, stel je dan kandidaat voor een afspraak!

Hoe werkt het?

Op deze pagina van Flanders Investment & Trade vind je een beschrijving van de verschillende binnen- en buitenhuisarchitecten en aankopers, en een overzicht van waarnaar ze op zoek zijn. Tijdens je online inschrijving kan je aangeven met wie je een afspraak wenst. Duid aan wie je wenst te ontmoeten. Meerdere afspraken zijn mogelijk.

Op basis van je ingediende dossier selecteren de architecten en aankopers de bedrijven waarmee ze een gesprek willen. Je inschrijving is dus geen garantie op deelname aan de actie. Je kan enkel deelnemen wanneer één of meerdere binnenhuisarchitecten jou selecteert voor een gesprek. De inschrijvingskost wordt enkel gefactureerd wanneer je effectief wordt geselecteerd voor één of meerdere gesprekken.

There's more!

Indien je bent geselecteerd voor één of meerdere gesprekken krijg je eveneens toegang tot de netwerkreceptie West Flanders, Gateway to Europe. Deze netwerkreceptie is een initiatief van het Partnerschap West Flanders, Gateway to Europe, en zal doorgaan te Brugge op dinsdagavond 28 februari, de avond voor de trefdag.

Praktisch

  • Voor wie? West-Vlaamse bedrijven in de sector Nieuwe Materialen en bedrijven design en interieur, geschenken, meubel en textiel.
  • Waar? 't Werkpand - Ondernemerscentrum, Jan van Eyckplein 2, Brugge.
  • Wanneer? 28/022023- 01/03/2023.
  • Deadline: registeren kan tot en met 03/02/2023.
  • Vragen? jolijn.swinnen@fitagency.be helpt je verder.

Lees meer


OVER 'WEST FLANDERS, GATEWAY TO EUROPE'

Dit event is een initiatief van POM West-Vlaanderen, Voka West-Vlaanderen, Flanders Investment and Trade, UNIZO West-Vlaanderen en TUA West (i.k.v. het project CONQUER). Onder de noemer 'West Flanders, gateway to Europe’ slaan we de handen in elkaar om West-Vlaamse ondernemers (verder) klaar te stomen voor een internationale toekomst.

Partners conquer

Meer webinars