Online Adviesdag: Internationaal Digitaal

  • Internationaliseren

Waarom u beperken tot de eigen landsgrenzen met uw e-commerce activiteiten? Een groot deel van het onderzoek en de investeringen heeft u al getest of kan u testen op de eigen markt, dan is de stap naar het buitenland zo gezet!

Meer info

Programma

Uiteraard zijn er enkele aandachtspunten en zaken waar u rekening mee moet houden om internationaal te ondernemen. Om u hierover te informeren en ondersteunen organiseren we met UNIZO deze Online Adviesdag: Internationaal Digitaal.

Wat mag u verwachten? Tijdens deze namiddag wordt u ondergedompeld in de wereld van internationale e-commerce. De focus ligt op B2C. Aan de hand van online gesprekken met tal van experten, geven we u zoveel mogelijk tips en tricks mee rond de aspecten van grensoverschrijdende e-commerce. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen via chat aan onze experten.

Voor wie? Met dit gratis initiatief willen we onze Vlaamse ondernemers die de stap hebben gezet of willen zetten richting e-commerce, of zij die er al enige ervaring mee hebben, informeren over en overtuigen van de internationale opportuniteiten voor B2C e-commerce.

Praktisch:

  • Deelname is gratis, schrijf u in via de knop hieronder.
  • Enkele dagen voor de start ontvangt u de toegangslink.

Schrijf u in

Meer webinars