Hannover Messe groepsstand

  • beurs
  • Machinebouw en mechatronica

Bezoek ons op onze imagostand tijdens de Hannover Messe.


Meer info

De Hannover Messe is één van de meest toonaangevende internationale vakbeurzen voor de technologische industrie. De beurs staat sinds jaar en dag bekend als een belangrijk wereldforum voor alles wat te maken heeft met Industrie 4.0.

De volgende editie van de Hannover Messe gaat door van 17 april tot en met 21 april 2023. Gedurende 5 dagen presenteren meer dan 5.000 standhouders aan zo’n 200.000 bezoekers (cijfers 2019) hun nieuwste technologieën en diensten waarmee ze oplossingen bieden die aansluiten bij de belangrijkste industriële trends en uitdagingen.

Flanders Investment & Trade organiseert in nauwe samenwerking met Flanders Make, Agoria en VLAIO, een imagostand die de sterktes van de maakindustrie visualiseert.

Op de groepsstand tonen we innovatieve demo’s van KU Leuven, UGent, Skyline en Vintecc. Met deze dynamische opstelling tonen we de sterktes van de West-Vlaamse cluster Machinebouw & Mechatronica aan een internationaal publiek.

Geïnteresseerd om te netwerken of internationale contacten te leggen? Bezoek ons in hal 8 stand E32.

OVER 'WEST FLANDERS, GATEWAY TO EUROPE'

Dit event is een initiatief van POM West-Vlaanderen, Voka West-Vlaanderen, Flanders Investment and Trade, UNIZO West-Vlaanderen en TUA West (i.k.v. het project CONQUER). Onder de noemer 'West Flanders, gateway to Europe’ slaan we de handen in elkaar om West-Vlaamse ondernemers (verder) klaar te stomen voor een internationale toekomst, ook na de Brexit.


Meer webinars