Groepszakenreis Speciality & Fine Food Fair

  • voedings- en drankenindustrie

Tijdens de groepsreis naar de Speciality & Fine Food Fair krijgt u de kans om te netwerken met de Britse voedingssector. U ontdekt de laatste trends & innovaties uit de branche.

Meer info

Van 4 tot 6 september 2022 organiseren we een groepszakenreis naar de Fine Food Fair (SFFF) in de beurshallen van Olympia, in het westen van Londen. Deze voedingsbeurs focust op artisanale en fine food-producten en trekt vertegenwoordigers aan uit onder andere de belangrijkste supermarktketens, horeca, foodservice en groothandel.

Al meer dan 20 jaar is deze gerenommeerde vakbeurs een ontmoetingsplek voor producenten en afnemers van voedingsmiddelen. Het is één van de hoogtepunten binnen de Fine Food & Drink sector.

Tijdens het tweedaagse event krijgt u de kans om te netwerken met de top van de Britse catering, klein- en groothandelaars, verdelers en restaurateurs. U ontdekt er de laatste trends & innovaties in de voedingssector.

Lees hier meer over de beurs.

Opgelet, de plaatsen om deel te nemen aan deze beurs zijn beperkt tot 15 personen!


INSCHRIJVEN


Ons (gratis) aanbod:

Zondag 4 september:

  • Groepsdiner.

Maandag 5 september:

  • Begeleide tour op de Speciality & Fine Food Fair onder leiding van de Montgomery Group.
  • Individueel bezoek aan de beurs.
  • Netwerkmoment op de beursstand van Flanders Investment & Trade.
  • Seminarie ‘UK retail landscape & consumer trends for Belgian food and beverages’ door Simon Waring, UK retail expert & food marketing consultant bij Green Seed.
  • Groepsdiner.

Dinsdag 6 september:

  • Retail tour in London onder leiding van Simon Waring, UK retail expert & food marketing consultant bij Green Seed. U bezoekt toonaangevende supermarktketens én andere marktspelers in Londen zoals Tesco, Sainsburys, Waitrose, Marks & Spencer, Selfridges, Planet Organic, Whole Foods Market, Fortnum & Mason en Holland & Barrett.
  • Lunch.

Voor wie:

Bedrijven in de voedings- en drankenindustrie (retail, catering- en distributiesector).

Praktisch:

Waarom het Verenigd Koninkrijk?

De dranken- en voedingssector is de grootste productiesector in het Verenigd Koninkrijk. Ze heeft de laatste decennia een revolutie ondergaan door de verhoogde mobiliteit van de Britten naar het continent en verre oorden. Dit zorgt voor een nieuwe benadering tegenover voeding en dranken. De Britse consumenten eisen nu meer keuze en betere kwaliteit. Ook de zoektocht naar een gezondere levensstijl speelt hierbij een belangrijke rol. Lees meer.

INSCHRIJVEN

partners

Meer webinars