Groepszakenreis Medica

  • groepszakenreis
  • health

De Medica-beurs is een onmisbaar evenement voor West-Vlaamse bedrijven en startups die actief zijn in de health-industrie.

Meer info

Bezoek samen met ons Medica, een van 's werelds grootste medische B2B-beurzen. Met meer dan 4500 standhouders uit 66 landen biedt deze beurs een brede waaier aan innovatieve producten, diensten en talloze mogelijkheden tot samenwerking. Of je nu geïnteresseerd bent in medische beeldvorming, laboratoriumtechnieken, diagnostiek, HealthTech, mobiele gezondheid, fysio- en orthopedische technologie, of medische producten, Medica heeft het allemaal.

Ben je dus actief in de Health-sector? Klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van medische innovatie?

Vergezel ons dan op 13 en 14 november 2023 met een West-Vlaamse delegatie naar Medica in Düsseldorf. Medica biedt een uniek platform waar professionals uit de medische industrie elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen.

Schrijf je in voor 15/09 en ontdek de nieuwste ontwikkelingen in de medische sector!

Schrijf in

Praktisch:

  • Voor West-Vlaamse bedrijven en startups actief in Health.
  • Deelname aan de begeleide groepszakenreis is gratis en omvat transport, beursticket, catering tijdens de beurs, diner en reisbegeleiding. Overnachting is niet inbegrepen, maar je hotelreservatie gebeurt door POM West-Vlaanderen. Het hotel factureert rechtstreeks aan je bedrijf.
  • Begeleiding door Inge Taillieu (Cluster manager Digital Health) en Dominique Bogaert (Cluster developer Digital Health).
  • Het aantal plaatsen is beperkt. We hanteren het principe ‘first come first served’ bij inschrijving. Inschrijven is mogelijk tot 15/09. Vanuit de organisatie kunnen we het aantal deelnemers beperken tot één per onderneming.

Programma 13 november 2023

8.45u.Verzamelen Station Brugge
8.58u.Vertrek naar Brussel-Zuid (aankomst 9.52u.)
10.25u.Vertrek TGV naar Düsseldorf (aankomst 13.01u.)
13.15u.
Transfer naar Medica
13.45u.
Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan diverse fora, conferenties en demo's
19.00u.
Transfer naar hotel & inchecken
20.00u.
Diner

Programma 14 november 2023

8.30u.
Uitchecken hotel en transfer naar Medica
9.00u.
Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan diverse fora, conferenties en demo's
11.00u.
Bezoek aan beursstand van FIT (ovb)
12.00u.
Lunch
13.00u.
Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan diverse fora, conferenties en demo's
15.30u.

Verzamelen aan uitgang voor transfer naar station Düsseldorf

16.58u.
Vertrek TGV naar Brussel-Zuid (aankomst 19.35u)
19.53u.
Vertrek naar Brugge (aankomst 20.51u)


De minimis

West-Vlaamse ondernemingen (= een onderneming die minstens één vestigingsnummer heeft waarvan het adres in West-Vlaanderen gelegen is) kunnen genieten van de financiële voordelen die we aanbieden namens het partnerschap West Flanders Gateway to Europe in kader van het EFRO-project CONQUER.

Gezien de Europese Staatssteunwetgeving verbiedt dat de overheid met staatsmiddelen economische voordelen toekent aan specifieke ondernemingen, en de huidige activiteit wel degelijk een economisch voordeel betekent voor jouw onderneming, dien je voor deze activiteit in principe een marktconforme prijs die varieert tussen € 929 en € 1350 te betalen, naargelang je een startup/ beginnende kmo bent of een kmo ouder dan 5 jaar. Indien jouw onderneming over de laatste 3 boekjaren minder dan 200.000 euro overheidssteun (in principe minder dan 200.000 minus de waarde van de huidige activiteit) ontving onder het de minimisstelsel, kunnen wij deze activiteit gratis aanbieden aan jouw onderneming, mits ondertekening van een de minimisverklaring voor de waarde van deze activiteit.

De De minimisverordening is deze: Verordening (EU) nr.1407/2013 van de Commissie van 18 december 2013 betreffende de toepassing van de artikelen 107 en 108 van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie op de-minimissteun, OJ L352/1.

Deze De minimisverklaring word je asap bezorgd door POM West-Vlaanderen.

Je inschrijving is pas definitief na het tijdig bezorgen van een ingevulde en geldig ondertekende verklaring.
Meer webinars