Groepszakenreis Interpack

  • groepszakenreis
  • verpakkingsindustrie
  • voedings- en drankenindustrie

De wereldwijde verpakkingsindustrie verzamelt zich dit jaar op Interpack, de beurs over duurzaamheid en digitalisering.

Meer info

Interpack in Düsseldorf focust op verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines en verwante procestechnologie voor voeding, dranken, snoepgoed, gebak, farmaceutische, cosmetische, non-food en industriële goederen. De beurs biedt een forum voor top trends en innovatie over de volledige waardeketen van de verpakkingsindustrie. Van duurzaamheid tot digitalisering: wat morgen werkelijkheid wordt, presenteert Interpack vandaag. Geïnteresseerd?

Vergezel ons op dinsdag 9 mei op ontdekkingsreis naar deze dynamische beurs. Op één dag tijd krijg je zicht op de volledige verpakkingsindustrie.

Je deelname wordt zowel inhoudelijk, organisatorisch als financieel ondersteund door het partnerschap West Flanders, Gateway to Europe. Deelname is gratis en omvat busreis, beursticket, catering tijdens de busrit en reisbegeleiding. Advies over internationalisering en reisbegeleiding zit ook in het pakket.

Voor wie?

  • Ondernemers die actief zijn in de verpakkingsindustrie
  • Ondernemers die actief zijn in voeding, dranken, farmaceutische, cosmetische, non-food en industriële goederen, en die mogelijkheden zien voor hun business in de verpakkingsindustrie

Programma

  • 5.45 u.: vertrek met bus uit Brugge - opstapplaats Koning Albert I-laan 200, 8200 Brugge (Kinepolis)
  • 9.30 u.: aankomst op Interpack in Düsseldorf. Verwelkoming door Caroline Sonneville van Fairwise, gevolgd door een bezoek aan de FIT-stand, met verwelkoming door Katharina Desmet van FIT (Flanders Investment and Trade) en uitleg over de Belgische standhouders.
  • Doorlopend: vrije bezoeken aan standhouders en seminars over hot topics
  • 16.30 u.: vertrek uit Interpack met bus
  • 20u.: aankomst in Brugge, Koning Albert I-laan 200 (Kinepolis)

Bereid je voor

Bereid je bezoek nu al voor. Download het beursplan hier, plan je bezoeken dankzij het interactieve grondplan, zoekstandhouders volgens hun nationaliteit en volgens hun sector, en plan de seminars rond hot topics die je die dag wil volgen.

Het partnerschap van West Flanders, Gateway to Europe helpt je graag op weg om je beursbezoek voor te bereiden. Daarom organiseert onze partner Unizo een webinar op 25 april van 12u. tot 12.30u. Caroline Sonneville neemt je in de webinar mee doorheen alle mogelijkheden van de beurs en beantwoordt al je vragen.

Inschrijven

Deelname is gratis en omvat de busreis, beursticket, catering op de bus en reisbegeleiding. De middaglunch naar keuze op Interpack betaal je zelf.

Schrijf je in via de site van onze partner Unizo. Unizo bezorgt je daarna de unieke code van jouw ticket via mail. Vanaf dan kun je inloggen op de Interpack-site en afspraken met standhouders vastleggen.

We laten 2 deelnemers per onderneming toe. Er zijn maximum 20 plaatsen ter beschikking. Dit bezoek is enkel open voor West-Vlaamse bedrijven.

De minimis
Deze activiteit valt onder de De Minimisverordening. UNIZO organiseert met Europese steun activiteiten gericht op ondernemers. Gezien de Europese Staatssteunwetgeving verbiedt dat de overheid met staatsmiddelen economische voordelen toekent aan specifieke ondernemingen, en de huidige activiteit wel degelijk een economisch voordeel betekent voor de onderneming, dien je voor deze activiteit in principe een marktconforme prijs van €250 te betalen. Indien je onderneming over de laatste 3 boekjaren minder dan € 200.000 overheidssteun (in principe minder dan 200.000 minus de waarde van de huidige activiteit) ontving onder het de minimisstelsel, kan UNIZO deze activiteit gratis aanbieden aan je onderneming, mits ondertekening van een de minimisverklaring voor de waarde van deze activiteit.

De Minimisverordening is deze: Verordening (EU) nr.1407/2013 van de Commissie van 18december 2013 betreffende de toepassing van de artikelen 107 en 108 van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie op de-minimissteun, OJ L352/1. Je kunt het document hier downloaden en ingevuld terugbezorgen vóór deelname aan de activiteit. Na ontvangst bezorgt onze partner -organisatie UNIZO je een bevestigingsbrief. Problemen om het de minimis-document in te vullen? UNIZO helpt je graag.


Meer webinars